Praktik i Kulturens Selvstændige?

Praktikant søges i foråret 2024 til researchopgaver og analyse.

Nyhedsbrev

lørdag den 12. oktober 2024

af Torben Vinter

Skal du i praktik i foråret 2024?

Tænketanken Kulturens Selvstændige søger en analysestærk og nysgerrig praktikant, der har mod på at dykke ned i kulturpolitiske tiltag og rammevilkår for kulturlivet. I Kulturens Selvstændige arbejder vi for at skabe bedre vilkår for unge kulturtalenter og styrke overgangen til kulturens arbejdsmarked. Det gør vi gennem vidensproduktion, events og kurser, som kan styrke kulturens vækstlag og det kulturelle iværksætteri i Danmark.

Arbejdsopgaver

Research- og analyseopgaver: Vi kommer til at arbejde med nye vidensformater i 2025, som du både skal være med til at tænke og udvikle. Vi skal have opbygget en online vidensbank, lavet nye debat-publikationer og undersøgt, hvordan vi kan skabe flere gode redskaber til nye kulturiværksættere. Derfor skal du have mod på at gå på opdagelse i både tal og tekst og hjælpe med at formidle vigtige pointer om kulturelt iværksætteri og kulturens vækstlag.

Kommunikation: Uden læsere gør vores viden ikke nogen forskel. Derfor skal du hjælpe os med at finde gode måder at kommunikere viden og analyser på, samtidig med, at det faglige indhold skal aktiveres i vores fysiske events.

Eventplanlægning: Du får rig mulighed for at sætte et præg på vores faglige indhold på vores events, kurser og ikke mindst Culture Kicks Back 2025, som skal afholdes i efteråret 2025 i Odense. Du vil i løbet af foråret skulle hjælpe med mindst ét større vidensarrangement.

Vi kan tilbyde

  • Arbejdsplads på vores kontor i Villa Kultur i København - og til tider på URBAN 13.

  • At blive en del af et kreativt netværk af kulturplatforme fra hele Danmark.

  • At blive en del af et ungt, kreativt team, som arbejder med mange forskellige kulturprojekter på kryds og tværs af både fagligheder og organisationer.

  • Stejl læringskurve og masser af udfordringer, der matcher din faglige nysgerrighed.

Bag tænketanken Kulturens Selvstændige står fem stærke kulturplatforme, som arbejder for bedre rammer for kulturens vækstlag og kreativt iværksætteri. Du kan læse mere om os og vores arbejde på vores hjemmeside www.kulturens.dk

Frist

Deadline for indsendelse af ansøgning er søndag d. 10. november kl 23.59. Ansøgning sendes til job@kulturens.dk med titlen "Praktikansøgning: [DIT NAVN]".

Ansøgninger læses og behandles løbende og samtaler tages, når det giver mening, da der er forskellige deadlines på uddannelsesinstitutionerne. Så tøv ikke for længe, hvis du vil med i betragtning. Skriv gerne, hvornår der er deadline på dit studie i din ansøgning.

OBS: Praktikken er ulønnet. Til gengæld gør vi os umage for, at du får et højt læringsudbytte og fleksibilitet undervejs. Alle dine udgifter ifbm. rejser og lign. dækkes selvfølgelig og vi tilbyder en arbejdsstation.

Gå ikke glip af nyt fra Kulturens Selvstændige.

Kontakt

Kulturens Selvstændige

Krausesvej 3, 2300 København Ø

Støttet af

Gå ikke glip af nyt fra Kulturens Selvstændige.

Support

Privatlivspolitik

Cookies

Støttet af

Kontakt

Kulturens Selvstændige

Krausesvej 3,
2200 København Ø